Arbouw scharrelvlees facebook   twitter

Catering

Wij hebben een zeer exclusieve gezellige manier van catering.

Wij komen bij u en regelen het van voorafje tot het dessert.

Wij hebben de beste barbecuers en maken er zomer en winter een feestje van!

Wij geven wekelijks aan  huis diverse workshops ook voor grote groepen

en bedrijfs feestjes.
Catering

Welkom op onze boerderij

Coen Arbouw werkt sinds 2010 bij de slagerij en heeft een eigen boerderij in Hazerswoude-Dorp. Hier is hij o.a. een fokprogramma voor scharrelvarkens gestart. Midden in het Groene Hart lopen er nu 30 schitterende Bentheimers en Duroc-varkens uit Spanje. Ook zijn er op de boerderij in Hazerswoude-Dorp Hongaarse Mangalica te vinden. 

Biologisch boeren
Het biologisch boeren staat hoog in het vaandel. Coen: "Ik ben tegen de bio-industrie. Ik ben in de zaak gekomen met een missie: 'ik wil verantwoord vlees produceren."

Coen vindt het belangrijk dat de dieren een prachtig leven krijgen. "Het vee wordt bij ons ouder dan bij andere reguliere slagers en supermarkten. Wist je dat een varken die als kiloknaller eindigt maar 26 weken leeft! Schandalig toch, bij ons leven ze minimaal 70 weken!"

"Ik wil een voorbeeld stellen hoe je ook kunt boeren. Ik neem mijn verantwoording voor mijn gezin familie en klanten. Ik produceer zonder fratsen. Puur natuur begint bij de basis."

 

Kijkje nemen? 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een kijkje komen nemen op de boerderij? U bent van harte welkom om een keer langs te komen! Vraag hiernaar in de winkel.

 

Webshop

webshopBezoek ook onze webshop!