Coen
Coen zwaait samen met Aat de scepter in de slagerij. Altijd borrelen er ideeën op voor nieuwe producten of nieuwe diensten. Met zijn aanstekelijk enthousiasme is hij 24 uur per dag in de weer om de klant een topproduct te leveren. Zelfs in zeer hoge kringen kennen ze Coen en zijn producten. Met plezier staat hij in de zomer achter de barbecue om de klanten te laten genieten van een rib eye, scharrelkip of Arbouwer.

Aat
Kwaliteit, kwaliteit en kwaliteit zijn de belangrijkste woorden voor Aat. Met meer dan veertig jaar ervaring ziet Aat in een oogopslag hoe de zaken ervoor staan. Hij kijkt of de producten goed worden uitgestald, helpt mee bij de slacht, staat klanten te woord en neemt personeel aan. Aat is blij met de komst van Coen in de slagerij. “Mooi toch dat Coen met allerlei nieuwe ideeën komt. Daar had ik in het verleden vaak geen tijd voor, goed om te zien dat we daarmee ons aanbod vergroten. Met als gevolg nog tevredener klanten!”

Amanda
Amanda is de  vriendin van Coen enkele dagen in de week te vinden in de slagerij. Ze vindt het heerlijk om in een familiebedrijf te werken. Het leukste vindt ze om zelf producten te bereiden die in de toonbank komen te liggen, zoals Arbouwers en cordon bleu’s en heel veel meer lekkers, ook verzorgt ze thuis het vee met veel plezier.

Dien
Heb je een lekker recept nodig? Dan kan je bij Dien terecht. Ze heeft thuis dan ook een bataljon aan kookboeken staan. Als kind vond ze al het prachtig om voor het hele gezin boodschappen te doen bij de slager. Als zesjarig meisje wist ze zeker… ze wilde werken in een slagerij. Dien: “De klanten waarderen dat we eigen vee hebben en de producten zelf maken. En ook onze worstmakerij valt zeer in de smaak.”

Hans
Via kiloknallers, dikbillen en zelfbedieningsslagers kwam Hans uiteindelijk bij Arbouw terecht. Hans is dé man op de achtergrond. Vooral de veelzijdigheid vindt hij mooi aan zijn werk. Het werken in een klein team vindt hij prettig en dan is Arbouw ook nog eens aan te fietsen. Een goede nieuwe actie vindt Hans dat je bij Arbouw een heel rund of varken kunt kopen. “Niets leuker dan de hele dag met zulke goede kwaliteit bezig te zijn.” 

Marga
De stoomtrein, keiharde werker en gastvrouw.

Allrounder in ons bedrijf. Kortom Marga is een hele belangrijke stille kracht die heerlijk haar gang gaat.

facebook Scharrelslagerij Arbouw
 Schoolstraat 178-180
 2252CN Voorschoten
 instagramTel: 071-5613522
 e: scharrelvlees@gmail.com

webshopBezoek ook onze webshop!

 Wij zijn van maandag t/m vrijdag
 geopend tussen 8:00 en 18:00
 op zaterdag 7:00 tot 17:00
 Ook dagelijkse bezorging is mogelijk.
 Bel of mail en het is vaak dezelfde dag geleverd.